Presentförpackning
Restaurangen välkomnar Er till gourmetmiddag varje dag (från kl. 19:30).
För bordsbokning, ring 0033 4 93 20 73 22.

Ring restaurangen Skicka ett email

Ett kök fyllt av smaker
och dofter från södra Frankrike

Château le Cagnard erbjuder sina gäster vällagad mat, som avnjuts med en fantastisk havsutsikt. Ny meny tillsammans med ett nytt kök. Vårt uppdrag är att få Er att upptäcka denna utmärkande plats i Haut-de-Cagnes. Charm, autenticitet, karaktär och modernitet i hjärtat av Côte d’Azur gör Le Cagnard till en unik juvel.

I den varma atmosfären i en sal med originalarkitektur, med ett glidande tak som avslöjar Medelhavshimlen, kan våra gäster avnjuta de regionala och säsongsbetonade variationerna från ett gemytligt kök. En noga utvald vinlista framhäver de provensalska smakerna.

Vår kock kök innehar en hög kreativitet och kombinerar lokala och säsongsbetonade produkter. Rätterna serveras med en ypperligt utvald vinlista, för att antingen avslöja eller kontrastera smakerna.

Boka ett bord

Bokningsförfrågningar till restaurangen samma dag är endast möjliga per telefon, 04 93 20 73 21, för att kunna ge er vår bästa service.

* Obligatoriska fält

Vill Ni organisera ett
företagsevenemang eller en privat lunch/middag?

Vi står till Ert förfogande och organiserar Era skräddarsydda privata och professionella händelser. Vår arkitektur och vårt läge är stora fördelar för ett lyckat evenemang.

Vardagsrummets ljusa atmosfär, värmen och gemytligheten i vaktrummet och den trivsamma gröna terrassen med havsutsikt välkomnar Era gäster till alla sorters festligheter.


Organisera min händelse