Juniorsvit på Château Le Cagnard

En skön stund i Juniorsviten på Château Le Cagnard

Juniorsviten är perfekt för en romantisk vistelse i Cagnes-Sur-Mer. Enligt tradition är varje svit på slottet inredd i mjuka toner. En harmoni av färger som passar perfekt med äktheten i den provensalska stenen och som skapar hotell Château Le Cagnards charm.

Träbjälkar som bidrar till den unika prägeln på dessa rum, inredda med smak och värme. Ett förfinat universum, som kombinerar diskret lyx och material där tiden satt sina spår. Erbjuder både utrymme och komfort för att slappna av. En vacker svit, med en angränsande lounge.

Varje juniorsvit är uppkallad efter en av de berömda målare som bodde i den pittoreska byn Cagnes-sur-Mer. Juniorsviterna på vårt Château har utsikt över byn och PACA-regionen, vilka båda inspirerade till konstnärernas illustrativa arbete. Under en helg, antingen för att fira ett bröllop eller helt enkelt för att ladda batterierna, kom och njut av det goda livet. Komforten står till ert förfogande, på en plats där ni har föregåtts av Robert de Niro och Greta Garbo.

Andra Suites
på Château Le Cagnard

Boka er svit

Specialerbjudanden

Tillgängliga tjänster

Restaurang

Kroppsvård

Praktisk information

Biluthyrning

Privata visningar

Boka evenemang

Sekretariat

Personlig tränare

Kulturell semester

Gratis WIFI

Barnvakt

«Handikappanpassat»