Prestige sviterna på Château Le Cagnard

De exceptionella sviterna vid chateau Le Cagnard

Ultimate expression of excellence, de prestigefyllda sviterna i slottet är unika. De vackraste rummen i Château le Cagnard, Suite Picasso och Suite Soutine till hyllning till de berömda målarna, erbjuder en fantastisk utsikt över dalen med sina privata terrasser, mot bakgrund av Medelhavets blå vatten.

Mycket populär bland lokalbefolkningen, de är en oas av lugn, uppskattad för sin diskreta lyx där klassiska möbler och moderna material blandas med de synliga bjälkarna och Provenceens stengolv. Deras vardagsrum gör det möjligt för var och en att njuta av en total lugn i denna varma och raffinerade dekoration som kompletterar ett stort badrum utrustat med badkar och dusch för tillfällen av avkoppling.

Dessa prestigefyllda sviter i Cagnes sur mer gör att du kan njuta av en avkopplande atmosfär i en enastående miljö. Alla kommer att uppskatta kvaliteten på provensalska möbler omhyggligt restaurerade, detaljens uppmärksamhet medförde valet av dekorativa föremål som personifierar varje rum och kvaliteten på trompe l’oeil gjord av lokala målare.

För att fira ett bröllop eller en romantisk helg, kommer dessa prestigefyllda sviter i PACA-regionen att hjälpa till att göra dessa stunder av magnifika minnen.

Andra Suites
på Château Le Cagnard

Boka er svit

Specialerbjudanden

Tillgängliga tjänster

Restaurang

Kroppsvård

Praktisk information

Biluthyrning

Privata visningar

Boka evenemang

Sekretariat

Personlig tränare

Kulturell semester

Gratis WIFI

Barnvakt

«Handikappanpassat»