Presentförpackning

Kontakt och Hitta hit

Praktisk information

Internationella flygplatsen Nice Côte d’Azur: 10min
Antibes : 15min
Saint-Paul-de-Vence : 10min
Nice : 20min
Cannes : 35min
Vintimille : 55min
Monaco : 45min
Saint-Tropez : 1H15min

Hitta till vårt Château

MED BIL, från motorvägen :
– från väster: avfart nr. 47 Cagnes-sur-Mer.

– från öster: avfart nr. 48 Cagnes-sur-Mer.

Följ «Centre-ville», sedan de bruna skyltarna med «Haut-de-Cagnes – Bourg Médiéval».

OBS: Château Le Cagnard ligger i hjärtat av en gammal medeltida by, det är därför mycket begränsad framkomlighet med bil. Det finns många andra sätt att ta sig till byns centrum, t.ex. via skyttel. Vi råder er att följa våra parkeringsförslag eller att kontakta oss.

MED TÅG :
Cagnes-sur-Mer SNCF tågstation ligger bara några minuters promenad från stadens centrum och busstationen. Ni kan också ta en taxi, vilken tar er till byn på bara några minuter.

MED BUSS :
Den centrala busstationen ligger vid foten av byn, vid Bourdet-torget i centrala Cagnes-sur-Mer. Stationen är utgångspunkten för alla de viktigaste städerna längs den franska Rivieran, med reguljär trafik. För att ta sig till och från byn finns det en gratis transportmöjlighet: «Nr. 44 Bourg Médiéval ». Den avgår var 15e minut, från kl. 07:00 till 22:30 varje dag

PARKERING nära vårt Château:

Trots att byn har två gratis offentliga parkeringsplatser och många ställen längs med gränderna, kan det vara ganska svårt hitta en plats under högsäsong.

Ni kan parkera på «Le Planastel» som är ett parkeringshus vid infarten till byn (Observera att denna parkeringsplats accepterar fordon på mindre än 1M90 höjd och 1700KG).

Det finns också många lämpliga parkeringsplatser vid utkanten av byn: «Parkering Sainte Luce» och «Parkering Vinci» på Bourdet-torget.

Ni kan parkera ert fordon här och ta gratisbussen (nummer 44) till byn.

 

* Obligatoriska fält